Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Kissakoskenkadun Kirppis

5.12.2018 09.00

Pikkutonttuja SMALL_kuvaaja_Paatsola_M.jpg

Kirpputorin joulun aika

Kissakoskenkadun kirppis on viimeisen kerran ennen joulua avoinna keskiviikkona 12.12. klo 10 -15.

Klo 12 pastori Arja Päivärinnan hartaushetki ja yhteislaulua

Koko päivän ajan kahvitarjoilu ja arpojen myyntiä.

Lämmin kiitos kaikille kirpputorilla asioineille ja sinne lahjoituksia tehneille!

Avaamme loppiaisen jälkeen tiistaina  8.1.2019 klo 10.

Diakoniatyön kirpputori tiedottaa!

Normaalisti Olemme auki tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10 -15.00. Kissakoskenkatu 5. Lahjoitustavaroita voi tuoda aukioloaikoina tai sopia toisen ajan. Myös tavaran noutoa voi kysyä.  p. 040 5727 810.

Erityisesti tarvitsemme nyt miesten vaatteita, kuten housuja (collage tai vastaava) sekä pitkiä kalsareita sekä käsineitä.

Kirpputorin tuotto menee diakoniatyön avustusvaroihin.