Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Kesän huipputapahtuma: Pisara-leiri

22.1.2019 16.31

Sivu_12_YLÄPALKKI_pisaratarra__THUMB.jpg

Kesän huipputapahtuma, Pisara-suurleiri osanottajineen valloittaa Partaharjun leirikylän. Suurleiri järjestetään neljän vuoden välein, leirille odotetaan noin 2000 osanottajaa. Leiri toteutetaan 24.-29.7.2019. Varkauden seurakunta kokoaa junnuryhmän 10-14 vuotiaista tytöistä ja pojista, leirille voidaan ottaa 12 osallistujaa. 5vrk leirin hinta n.80e, ei srk jäseneltä 130e. Ilmoittautuminen 1.3 mennessä tulen.mukaan@evl.fi lisätietoa leiristä antaa Paula Boman 040 5014950.

Pisara – leirikerho kokoontuu ennen leiriä neljä kertaa. Kerhossa harjoitellaan leirielämän valmiuksia ja valmistaudutaan tulevaan Pisara 2019 suurleiriin. Ilmoittautuneille ilmoitetaan leirikerhon kokoontumiset.

Pisara leirillä on myös nuorten oma leiri ja perheleiri, niihin voit käydä tutustumassa http://www.pisaraleiri.fi/ jos olet kiinnostunut lähtemään näille leireille, niin ilmoittaudu suoraan pisaraleiri sivuston kautta.