Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Tiedote: Kangaslammin hautausmaiden kuulutukset

9.5.2019 12.37

Portti_1_XL.jpg

Kangaslammin Lepolan (vanha) ja Rauhalan (uusi) hautausmailla suoritetaan kesäkuun alussa vapaamuotoinen kuulutusmenettely haudoilla, joiden määräaikainen hautaoikeus on päättynyt.

Tiedusteluja aletaan ottaa vastaan 10.6. alkaen kuulutusilmoituksessa olevassa puhelinnumerossa. Kuulutuksesta ilmoitetaan Warkauden lehdessä sekä lähetetään kirje niille hautaoikeuden haltijoille, joiden yhteystiedot ovat seurakunnan tiedossa.

Kuulutus julkaistaan 4.6.2019 paikallislehdessä ja haudoilla.