Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Seniori-pysäkki alkaa syksyllä 2019

22.5.2019 14.00

Sivu_12_senioripysakki_logo_L.jpg

Ryhmä kokoontuu 15 kertaa 1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmään tulevat haastatellaan kesän aikana. Pienryhmään mahtuu enintään 8 henkilöä ja se tarjoaa oivallisen mahdollisuuden pohtia yhdessä ikääntymiseen liittyviä asioita.

Teemoina ovat muun muassa yksinäisyys, masennus ja alakulo, kuolema, luopuminen ja erilaiset tunteet. Ryhmässä käsitellään myös ihmissuhdeverkostoja ja elämän kohokohtia.

Helsinki –Mission Senioripysäkki ryhmämalli on käytössä eri puolilla Suomea ja siitä on saatu hyvää palautetta !

Varaa haastatteluaika diakoniatyöntekijä Ellen Väntiltä, p. 040 523 7960. Tervetuloa rohkeasti mukaan!