Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Hautausmaiden kesätiedote

29.5.2019 09.00

Lepolan_Paatypolitiikkaa_Lukkariin_M.jpg

Varkauden seurakunnan hautausmailla vierailevien käyttöön tarkoitetut työvälineet ovat saatavilla seuraavasti: Luttilassa konehallin päädyssä on työvälinevarasto, joka on avoinna ma-pe klo 7-15. Ala- ja Ylä-Kankussa työvälineitä on varaston seinustalla. Könönpellon hautausmaan työvälineet ovat vanhan kappelin seinustalla. Kangaslammilla välineitä löytyy hautausmaiden työvälinevarastoista.

Luttilan siunauskappelissa on lainattavissa pyörätuoli hautausmaan vierailijoiden käyttöön. Yleisö WC Luttilan kappelin alakerrassa on avoinna joka päivä klo 8-17. Kompostoivat WC:t ovat käytössä Könönpellon ja Kangaslammin Rauhalan hautausmailla.

Meillä lajitellaan!

Varkauden seurakunnan kaikilla hautausmailla jätteet lajitellaan. Maatuvasta jätteestä saadaan hyvää kasvualustaa kasveille. Kun lajitellaan metallit pois sekajätteestä, säästetään kustannuksia. Led-kynttilät täytyy lajitella erikseen, toimitathan rikkinäiset led-kynttilät asianmukaiseen SER jätekeräykseen. Hautausmailla ei ole SER jätekeräystä.

Tiedustelut hautausmailta:

Luttila ja Kangaslampi puh. 040 531 4030