Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Näppärästi naimisiin 19.9.2019 klo 19!

24.6.2019 15.27

Sivu_12_kuvitus_haayo_XL.jpg

Urut soivat. Kattokruunut hehkuvat ja hätkähdyttävän upea fresko kohoaa kohti korkeuksia. Tänä vuonna 80 vuotta täyttävän Varkauden pääkirkon säteily luo ilmapiirin, joka erottaa tämän hetken muista. Koko ihana tapahtuma hehkuu herkkyyttä, rakkautta ja ainutlaatuista juhlaa.

Hääyö-tapahtuma järjestetään Varkauden pääkirkossa 19.9.2019 klo 19.

Koe kirkkohäiden ulkonainen upeus ja eksotiikka ainutlaatuisella vaivattomalla ja kuitenkin henkilökohtaisella tavalla Varkauden hääyössä!

Ilmoittaudu pastori Kari Iivariselle, p. 040 572 7800

Mukaan tarvitset vain:

• tulevan puolisosi ja sormukset

• avioliiton esteettömyystodistuksen

• molempien henkilöllisyystodistukset

Avioliiton esteettömyystodistus on tilattava osoitteesta esteidentutkinta.fi tai seurakunnasta viimeistään to 12.9.2019.

Huom! Esteettömyystodistuksesta tulee ilmetä, että

• molemmat kuuluvat kirkkoon

• ainakin toinen on luterilainen

• luterilaisilla on rippikoulu suoritettu