Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Saunaretki Pieksämäen Partaharjulle

13.8.2019 15.25

Sauna Sauna

Saunaretki Pieksämäen Partaharjulle Keskiviikkona 4.9.

Lähtö: Bussi kerää: klo 14.40 alkaen: Savontie - Sairaalan pysäkki - Päiviönsaari - Laivalinnankatu - Tori - klo 15 Kuoppakankaan työkeskus

Paluu: Varkauteen noin klo 19.00 mennessä

Hinta: 10 € sisältää bussikyydin, iltapalan ja saunan. Maksu kerätään bussissa. Mukaan mahtuu 25 ensiksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautumiset torstaihin 28.8. mennessä diakoniatoimistoon p. 040 701 6630 tai reijo.leppanen@evl.fi.

Kerro ruokarajoitteesi ja miltä pysäkiltä tulet kyytiin. Rento lämmin pukeutuminen ja lenkkarit jos aiot lenkkeillä esteettömällä kuntopolulla.

Tervetuloa mukaan!

Toivottaa Diakoniatyö