Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Uutta kuorotoimintaa nuorille

28.8.2019 15.57

Gospel-kuoro on nuorille suunnattua uutta toimintaa Gospel-kuoro on nuorille suunnattua uutta toimintaa

Seurakunnan musiikkityössä perustetaan uusi GOSPEL-kuoro n. 15–25 -vuotiaille nuorille. Kuoro harjoittelee 12.9. alkaen

Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella torstaisin klo 16.30–17.30 kanttori Mari Marjokorven johdolla.

Toisena johtajana toimii kanttori Riikka Tuura.

Kuoron ohjelmisto koostuu suomen- ja englanninkielisistä gospel-lauluista ja negrospirituaaleista. Välillä voi vilahtaa ruotsinkielistäkin ohjelmistoa.

Nuoret toivoivat kuoroa muutama vuosi sitten. Nyt se alkaa!

Lisätietoja Marilta 040 5785218 tai mari.marjokorpi(at)evl.fi.