Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijät pitävät ajanvarausvastaanottoa. Ajanvarauksen voit tehdä diakoniatoimiston kautta

ma-pe klo 9-15 p. 040 701 6630.

Voit soittaa suoraan myös työntekijälle. Tarvittaessa työntekijän voi pyytää myös kotikäynnille.

Talous- ja velkaneuvonta

Varkaudessa yksityishenkilöille tarkoitettu lakisääteinen ja maksuton talous- ja velkaneuvonta on seurakunnan tarjoama palvelu. Asiakasvastaanotto hoituu aina ajanvarauksella.

Talous- ja velkaneuvoja Nina Konu
sähköposti: nina.konu(at)evl.fi

Puhelinpäivystys ti-to 9.30-11.30. Mikäli linja on varattu, ole hyvä ja jatka yrittämistä. Muut seurakunnan työntekijät eivät voi ottaa vastaan talous- ja velkaneuvonnan asiakkaiden soittopyyntöjä.

Asiakkaan asian etenemistä nopeuttaa, jos tarvittavat selvitykset tuodaan mukana ensimmäiselle käynnille.

Luettelo tarvittavista asiakirjoista (pdf)

Papit

Papin tapaamisajan voit varata toimistosihteeriltä

ma-pe klo 9-15 puh. 040 702 7748.