Kirkkomuskari

Kun kuuluu laulut, leikit, lorut
unohtuu elämän pienet porut.
Musiikinsiivet jokaista kantaa,
iloa elämään antaa.

KIRKKOMUSKARIT

Kirkkomuskariryhmät ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja. Laulut, leikit ja soittaminen tuovat iloa elämään ja tukevat lapsen kasvua ja kehitystä.

Muskariryhmät kokoontuvat kerran viikossa Kuoppakankaalla. Kaiken ikäiset lapset voivat osallistua perheryhmiin turvallisesti omien aikuistensa –äidin, isän, isovanhemman tai hoitajan– kanssa. Perheryhmissä kokoontumisen kesto on 30 minuuttia.

Muskarin opetuksessa käytetään kastekoteihin jaettua Lasten virsikirjaa.

Kirkkomuskarin toimintamaksu on 20€/kausi, saman perheen sisarukset 5€/kausi. Ilmoittautuminen syksyn 2021 kirkkomuskareihin on päättynyt. Mahdollisia vapaita paikkoja ja lisätietoja Riikalta p. 040-5785711.

Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin aamupäivällä Kuoppakankaan seurakuntakeskuksen luokassa 2. (Kuoppakankaankatu 11)

Pieni lapsi istuu lattialla ja soittaa pientä rumpua.

Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaank. 11
78200 Varkaus