Kirkkomuskari

Kun kuuluu laulut, leikit, lorut
unohtuu elämän pienet porut.
Musiikinsiivet jokaista kantaa,
iloa elämään antaa.

KIRKKOMUSKARIT

Kirkkomuskariryhmät ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja. Laulut, leikit ja soittaminen tuovat iloa elämään ja tukevat lapsen kasvua ja kehitystä.

Muskariryhmät kokoontuvat kerran viikossa Kuoppakankaalla. Kaiken ikäiset lapset voivat osallistua perheryhmiin turvallisesti omien aikuistensa –äidin, isän, isovanhemman tai hoitajan– kanssa. Perheryhmissä kokoontumisen kesto on 30 minuuttia.

Muskarin opetuksessa käytetään kastekoteihin jaettua Lasten virsikirjaa.

Kirkkomuskarin toimintamaksu on 20€/kausi, saman perheen sisarukset 5€/kausi.

Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin aamupäivällä Kuoppakankaan seurakuntakeskuksen luokassa 2. (Kuoppakankaankatu 11) Muskaripaikkoja voi kysellä Jaanalta puh. 040 7490191.

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen alkaa 19.5.2020 ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

Syyskausi alkaa 12.8.2020

Ryhmäkirjeet postitetaan elokuun alkupuolella. Vapaita muskaripaikkoja voi kysyä Jaanalta.

Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaank. 11
78200 Varkaus