Mitä perhekerhot on?

Perhekerhot ovat avoimia kohtaamispaikkoja pienten lasten perheille ja kotona työskenteleville perhepäivähoitajille. Lapset voivat tulla perhekerhoon myös isovanhempiensa kanssa. Perhekerhoissa opitaan ja välitetään kristillistä perinnettä sekä tuetaan perheitä arjen keskellä.

Kerhon ohjelmaan kuuluu monenlaista yhteistä tekemistä askartelua, laululeikkejä ja hartaushetkiä.  Kerhoihin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

KERHOT PERUTTU TOISTAISEKSI!

Perhekerhot ja kerhopaikat:

Ma klo 17.30 - 19.00 Pääkirkon srk-sali, Savontie 1
Ke klo 9.00 - 11.00 Harjuranta, Kentänpäänkuja 3
Ke klo 9.30 - 11.30 Kaura-aho, Repokankaantie 35
Pe klo 9.30 - 11.30 Kuoppakankaan seurakuntakeskus, Kuoppakankaantie 11

Avoinkerho (kerhoon ovat ilman huoltajia tervetulleita 3-5 vuotiaat)
To klo 9.00 - 11.00 Könönpelto, Atolantie 1

Vauvaryhmä ma klo 13.30 - 15.30

Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella
Vauvaryhmä on tarkoitettu kaikille alle 1 -vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen.

Taaperoryhmä to klo 9.30 - 12.00

Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella
Taaperoryhmä on tarkoitettu kaikille 1-2 vuotiaille taaperoille ja heidän vanhemmilleen.

Kahvikupposen äärellä jutellaan ja jaamme kokemuksia vauvan ja taaperoperheen arjesta, unohtamatta yhteistä toimintaa. Tervetuloa!