Uutiskirje

Terveiset toiminnan keskeltä.

Tässä tulee Varkauden seurakunnan kasvatustyön uutiskirje. Tavoitteenamme on kausittain (kevät / kesä / talvi) kertoa kirjeen kautta ajankohtaisia kuulumisia ja tulevia tapahtumia, joihin odotamme teitä mukaan. Kohtaamisiin.

Voit tilata seuraavan uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi osoitteesta: tulen.mukaan@evl.fi otsikolla: tilaan uutiskirjeen.

Monta erinlaista postilaatikkoa seinustalla.

Kasvatustyössä välitetään ja ollaan tavoitettavissa. Lisätietoja löydät tulostettavasta uutiskirjeestä.

Seurakunnan kasvatustyön toiminnat lasten, nuorten ja perheiden tukemiseksi poikkeusaikana:

Yhteistyössä Varkauden kaupungin perhepalveluiden kanssa kasvatustyön työntekijät tarjoavat tukea perheiden haastavaan arkeen mm. ulkoilun merkeissä. Perheen lapset voivat lähteä työntekijäparin kanssa max 2 tuntia esim. puistoon, ulkopeleille tai metsäretkelle, ja vanhemmat pääsevät hoitamaan asioita tai hengähtämään hetkeksi.  Apua voidaan tarjota perheille, jossa kaikki ovat terveenä. Yhteydenotot kaupungin perhepalveluiden kautta tai seurakuntaan: vastaava lastenohjaaja Paula Boman 0405014950.