Uutiskirje

Terveiset toiminnan keskeltä.

Tässä tulee Varkauden seurakunnan kasvatustyön uutiskirje. Tavoitteenamme on kausittain (kevät / kesä / talvi) kertoa kirjeen kautta ajankohtaisia kuulumisia ja tulevia tapahtumia, joihin odotamme teitä mukaan. Kohtaamisiin.

Voit tilata seuraavan uutiskirjeen (joka ilmestyy toukokuun lopulla) suoraan sähköpostiisi osoitteesta: tulen.mukaan@evl.fi otsikolla: tilaan uutiskirjeen.

Tulostettava uutiskirje kevät 2020.
Kaikki tässä uutiskirjeessä mainitut toiminnot on peruttu toistaiseksi.

Tulostettava uutiskirje 2 kevät 2020.

Tulostettava uutiskirje syksy 2020.

Aurinko laskee ja lyhdyssä on kynttilä palamassa.

Kasvatustyössä välitetään ja ollaan tavoitettavissa. Lisätietoja löydät tulostettavasta uutiskirjeestä.

Seurakunnan kasvatustyön toiminnat lasten, nuorten ja perheiden tukemiseksi poikkeusaikana:

Yhteistyössä Varkauden kaupungin perhepalveluiden kanssa kasvatustyön työntekijät tarjoavat tukea perheiden haastavaan arkeen mm. ulkoilun merkeissä. Perheen lapset voivat lähteä työntekijäparin kanssa max 2 tuntia esim. puistoon, ulkopeleille tai metsäretkelle, ja vanhemmat pääsevät hoitamaan asioita tai hengähtämään hetkeksi.  Apua voidaan tarjota perheille, jossa kaikki ovat terveenä. Yhteydenotot kaupungin perhepalveluiden kautta tai seurakuntaan: vastaava lastenohjaaja Paula Boman 0405014950.