Uutiskirje

Terveiset toiminnan keskeltä.

Tässä tulee Varkauden seurakunnan kasvatustyön ensimmäinen uutiskirje. Tavoitteenamme on kausittain (kevät / kesä / talvi) kertoa kirjeen kautta ajankohtaisia kuulumisia ja tulevia tapahtumia, joihin odotamme teitä mukaan. Kohtaamisiin.

Voit tilata seuraavan uutiskirjeen (joka ilmestyy toukokuun lopulla) suoraan sähköpostiisi ositteesta: tulen.mukaan@evl.fi. otsikolla: tilaan uutiskirjeen.

Tulostettava uutiskirje kevät 2020.
Kaikki tässä uutiskirjeessä mainitut toiminnot on peruttu toistaiseksi.

Tulostettava uutiskirje 2 kevät 2020.

Aurinko laskee ja lyhdyssä on kynttilä palamassa.

Kasvatustyössä välitetään ja ollaan tavoitettavissa. Lisätietoja löydät tulostettavasta uutiskirjeestä 2 kevät 2020.

Seurakunnan kasvatustyön toiminnat lasten, nuorten ja perheiden tukemiseksi poikkeusaikana:

Yhteistyössä Varkauden kaupungin perhepalveluiden kanssa kasvatustyön työntekijät tarjoavat tukea perheiden haastavaan arkeen mm. ulkoilun merkeissä. Perheen lapset voivat lähteä työntekijäparin kanssa max 2 tuntia esim. puistoon, ulkopeleille tai metsäretkelle, ja vanhemmat pääsevät hoitamaan asioita tai hengähtämään hetkeksi.  Apua voidaan tarjota perheille, jossa kaikki ovat terveenä. Yhteydenotot kaupungin perhepalveluiden kautta tai seurakuntaan: vastaava lastenohjaaja Paula Boman 0405014950.

Kasvatustyö järjestää LUONTOKUVAKILPAILUN ajalla 25.3. - 13.4. teemalla "Heräävä kevät". Kilpailusarjat ovat lapsiperheet - alakouluikäiset - nuoret (alle 18v). Yksittäinen kuvaaja voi lähettää max 2 kuvaa kilpailuun. Kilpailuun osallistutaan digikuvalla, JPEG-muodossa. Kuvassa saa olla myös ihmisiä, mutta luonto tulee olla selkeästi esillä. Sarjakohtaiset palkinnot ovat lahjakortteja paikallisiin palveluihin ja 1 pääpalkinto on suurempi tuotepalkinto. Kilpailun tuomaristo on kasvatustyöntyötekijöistä ja valokuvausharrastajista koottu. Tutustu kilpailun ohjeisiin tarkemmin:  Tulostettava luontokuva kilpailuohje  (Kilpailuaikaa jatkettu 13.4. saakka)