Uutiskirje

Terveiset toiminnan keskeltä.

Tässä tulee Varkauden seurakunnan kasvatustyön uutiskirje. Tavoitteenamme on kausittain (kevät / kesä / talvi) kertoa kirjeen kautta ajankohtaisia kuulumisia ja tulevia tapahtumia, joihin odotamme teitä mukaan. Kohtaamisiin.

Voit tilata seuraavan uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi osoitteesta: tulen.mukaan@evl.fi otsikolla: tilaan uutiskirjeen.

Tulostettava uutiskirje kesä 2021.
Toimintoihin osallistujamäärä koronarajoituksen mukainen.
Huom! Kesäkahvila 28.7. peruttu!  mutta puistokerho Perheestalolla.

Tulostettava uutiskirje kevät 2021.
Toimintoihin osallistujamäärä koronarajoituksen mukainen.

Tulostettava uutiskirje syksy 2020.

Tulostettava uutiskirje 2 kevät 2020.

Tulostettava uutiskirje kevät 2020.
Kaikki tässä uutiskirjeessä mainitut toiminnot on peruttu toistaiseksi.

Monta erinlaista postilaatikkoa seinustalla.

Kasvatustyössä välitetään ja ollaan tavoitettavissa. Lisätietoja löydät tulostettavasta uutiskirjeestä.

Seurakunnan kasvatustyön toiminnat lasten, nuorten ja perheiden tukemiseksi poikkeusaikana:

Yhteistyössä Varkauden kaupungin perhepalveluiden kanssa kasvatustyön työntekijät tarjoavat tukea perheiden haastavaan arkeen mm. ulkoilun merkeissä. Perheen lapset voivat lähteä työntekijäparin kanssa max 2 tuntia esim. puistoon, ulkopeleille tai metsäretkelle, ja vanhemmat pääsevät hoitamaan asioita tai hengähtämään hetkeksi.  Apua voidaan tarjota perheille, jossa kaikki ovat terveenä. Yhteydenotot kaupungin perhepalveluiden kautta tai seurakuntaan: vastaava lastenohjaaja Paula Boman 0405014950.