Lapsia pihalla.
Koululaisten leireillä on kavereita!

Kouluikäisten leirit

Seurakunta järjestää reipasta leiritoimintaa leirikeskuksissa. Leirit ovat iloista yhdessäoloa pelien, leikkien, askartelun, ulkoilun ja seikkailun merkeissä. Leirit on jaettu ikäryhmittäin. Ilmoittautumiset leireille aukeavat lähempänä leirejä.

Kaikkiin Leikki- ja kouluikäisten sekä nuorten ilmoittautumisiin pääset täältä.
Ilmoittautumiset avautuvat noin 1 kk ennen leiriä.

3. Adventin Yö kirkossa 10.12. klo 16.00 - 11.12. klo 12

Koe, näe ja liiku; unohtamaton seikkailu, tutustutaan kotikirkon aarteisiin, nukutaan makuupusseissa ja herätään pirteänä aamun messuun.

Ohjelmassa: seikkailua, itse valmistettavaa hyvää ruokaa, hauskaa seuraa ja ohjelmaa. Valmistellaan ja osallistutaan mukavasti myös sunnuntain messuun. Hinta 10 e/hlö sis. majoitus, ruuat, ohjelman ja vakuutuksen.

Ilmoittautuminen 27.11. mennessä täältä. Leirille voidaan ottaa 15 lasta/leiri. Vahvistamme tulleet ilmoittautumiset sähköpostilla. Myös leirikirje ilmoittautuneille sähköisti. Lisätietoja Urpolta.

Terveisiä Julsoe leiriltä Tanskasta .

Tanskassa kesällä 2022 järjestettiin pohjoismainen telttaleiri Julsoe´22 * 12-15 vuotialle.

Nuorisotyönohjaaja, nuoret 15-18 v. sekä lähetystyö ja kansainvälinen vastuu