Mielenterveys

Seurakunnan mielenterveystyö tukee ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista sekä ennaltaehkäisee mielenterveyden ongelmia. Työllä pyritään vahvistamaan mielenterveyskuntoutujien lisäksi heidän läheistensä voimavaroja. Mielenterveystyön sisällä tehdään yhteistyötä kaupungin ja kolmannen sektorin toimijoiden kesken.

Diakoniatyö järjestää yhteistyötahojen kanssa virkistystoimintaa, mm. retkiä ja leiripäiviä mielenterveyskuntoutujille. Muita vertaistukiryhmiä järjestetään tarpeen ja tilanteen mukaan, samoin joka syksy järjestetään sururyhmä omaisensa vuoden sisällä menettäneille.

Diakoniatyöntekijälle voi varata henkilökohtaisen keskusteluajan. Mielenterveystyön yhteyshenkilönä toimii seurakunnassasi Riitta Sulkko.

Diakoniatyön avoimet ovet

torstaisin klo 10.00-11.30