Ohjaajakoulutus

Rippikoulun käytyäsi sinulla on mahdollisuus tulla seurakunnan ohjaajakoulutukseen, jossa saat valmiuksia ohjaajatehtäviin lasten kerhoihin, musiikin pariin, erilaisiin tapahtumiin ja ohjaajaksi retkille ja leireille.

Ohjaajakoulutukset keväällä 2022

Ohjaajien liikuntainnostajien koulutus  PERUTTU. Koulutus järjestetään myöhemmin keväällä.

Ohjaajien hartauskoulutus 19.2. klo 12-16 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella. Ilmoittautuminen to 17.2. mennessä. Lisätietoja Tarjalta.

Täysi-ikäisten avustaja- ja yövalvojakoulutus 19.3. klo 10-14 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella. Ilmoittautuminen pe 4.3. mennessä. Lisätietoja Tarjalta.

Ohjaajakoulutus Ohku 3 ja jatkisleiri 1.-3.4.2022 Törmälässä. Hinta 20 e. Ilmoittautuminen viim. su 20.3. mennessä. Lisätietoja Tarjalta.

Kolme nuorta ulkona lumihangessa.
Ohjaajakoulutuksessa pääsee ohku-leireille!
Nuoria esiintymässä.
Ohjaajakoulutuksen ohku-leireillä harjoitellaan mm. sketsien esittämistä.

Nuorisotyönohjaaja, nuoret 15-18 v. sekä Kangaslammin alueen nuorisotyö
Nuorisotyönohjaaja, nuoret 15-18 v. sekä lähetystyö ja kansainvälinen vastuu