Ohjaajakoulutus ja HAKU PÄÄLLÄ!

Rippikoulun käytyäsi sinulla on mahdollisuus tulla seurakunnan ohjaajakoulutukseen, jossa saat valmiuksia ohjaajatehtäviin lasten sekä tyttöjen ja poikien kerhoihin, musiikin pariin, tiedotuksen tehtäviin, erinlaisiin tapahtumiin ja ohjaajaksi retkille ja leirileille. Koulutus sisältää Ohku:t 1-3 sekä mahdollisuus jatkokouluttautua jatkisten parissa.

Ohjaajakurssit keväällä 2020

OHKU 3 ja JATKIS * 3.-5.4.2020  - PERUTTU

Poikkeusolojen aikana emme voi kokoontua yhteen. OHKU 3 ja JATKIS muuttuu Ihmeeksi! Jokaiselle ohkulle ja jatkikselle hankitaan isosen kirja IHME. Kirjan välissä tulee olemaan ohjeet mitä sinun ainekin tulee käydä siitä läpi. Voit hyvin varata itsellesi aikaa juuri siihen viikonloppuun, jolloin olisimme olleet Ohkulla. Silloin on myös somessa työntekijä saatavilla päivisin sinua auttamaan tehtävissä, jos tarve.

Kirja noudetaan Kuoppakankaan seurakuntakeskukselta nuorisotyön päivystysaikoina tiistai klo 14-19 tai torstai klo 14-17. Käy silloin kun sinulle sopii mutta jos et pääse hakemaan kirjaa, ilmoita siitä meille, niin keksitään keinot. Se milloin kirja on noudettavissa ilmoitetaan WhatsApp ryhmissä.

Jos tilanne palaa normaaliksi ja toiminnot voidaan toteuttaa on ohjaajatehtäviä tarjolla koko kesän ajalla 1.6.-9.8. Ohjaajaksi voivat hakea kaikki rippikoulun käyneet ja ohjaajakoulutukseen osallistuneet nuoret. Ohjaajavalinnoista ilmoitetaan kaikille hakeneille viimeistään viikolla 19.

Kesän 2020 ohjaajahaku sekä nuorisotyönavustajan ja yövalvojan (yli 18 v) haku ajalla 23.3. - 5.4.

1) Ohjaajahakulomake

2) Minä ohjaajana   (ohjaajakoulutustehtävä ohku 3 ja jatkis)