Nuoret aikuiset

Nuori aikuisuus on ajanjakso johon mahtuu kaikkea. Opiskelua, ihmissuhteita, perheen perustamista, pikkulapsiarkea ja paikkansa etsimistä niin työelämässä kuin elämässä ylipäätään.

Täysi-ikäisten nuorten kohtaaminen ja toiminta seurakunnassa on

• oppilaitosyhteistyötä
  • kokoavaa ja avointa toimintaa
  • yhteistyötä jo olemassa olevien ryhmien, esim järjestöjen kanssa
  • yksilökohtaista kohtaamista ja rinnalla kulkemista

Nuorten aikuisten kansainväliset hankkeet

Isosina toimineet nuoret vanhentuessaan ovat kehittäneet tavan olla ja toimia seurakunnassa myös ripariaikojen jälkeen. Vuosittain on meneillään erimittaisia hankkeita, joissa nuoret aikuiset monenlaisia tapahtumia järjestämällä keräävät varoja suunnittelemaansa matkaa varten. Pidemmälle tähtäävät hankkeet kestävät 1-2 vuotta ja nopeita lähtöjä naapurimaihin on työstetty ihan muutamassa kuukaudessa. Hankkeet tukevat paitsi suvaitsevaisuus- ja kansainvälisyyskasvatusta niin myös osallisuutta ja sitoutumista seurakuntaan.