Säännöllinen toiminta

Nuorten illat

Keskiviikkoisin  klo 16-18 Kangaslammin kirkon kerhotiloissa (Asematie 1).

Ilpo

Ilpossa pelataan, hengaillaan, syödään välipalaa, leivotaan, oleskellaan, liikutaan ja tavataan kavereita.
Torstaisin klo 14-17 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella (Kuoppakankaankatu 11).

Liikuntasalivuoro (toistaiseksi tauolla)

Nuorten liikunta vuorolla ei tarvitse nipottaa. Luvassa on höntsäliikuntaa seurakunnan nuorten liikuntainnostajien ohjaaamana.
Tiistaisin klo 17-18 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksen liikuntasalissa (Kuoppakankaankatu 11).

Nuorten ja nuorten aikuisten Höntsäsähly

Höntsäsählyä torstaisin klo 17 - 18 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksen liikuntasalissa (Kuoppakankaankatu 11)

Ankkurimessut ja nuorten kohtaamispaikka

Joka kuun kolmantena sunnuntaina Kuoppakankaan seurakuntakeskuksen hämärtyvässä illassa vietetään ankkurimessua. Ankkurimessu on nuorten messu, jossa sähkökitara raikaa ja rummut pärisevät erilaisten musiikkiteemojen tahtiin.

16.1. / 20.2. / 27.3. ja 24.4.

Nuorten aikuisten ilta

Nuorten aikuisten illat ovat teemallista ohjattua yhdessä olemista. Suunnitellaan, tehdään ja ollaan vaan. Koetaan pyhää ja arkea, jaetaan iloa ja surua. Pohditaan paikkaamme maailmassa ja tässä hetkessä. Yhdessä.

Tiistaisin klo 18-20 Kuoppakankaan seurakuntakeskuksella (Kuoppakankaankatu 11)

25.1. / 8.2. / 22.22. / 8.3. / 22.3. / 5.4. / 19.4. / 3.5. ja 17.5.

Enkeli.
Näytelmähommiinkin on joskus päästy.
Pannari ja mansikoita.
Ja meillä myös aina silloin tällöin herkutellaan!

Nuorisotyönohjaaja, nuoret 15-18 v. sekä Kangaslammin alueen nuorisotyö
Nuorisotyönohjaaja, nuoret 15-18 v. sekä lähetystyö ja kansainvälinen vastuu