Kanootteja järvellä.
Kiinnostaisiko kanoottiretki?

Kouluikäisten retket ja tapahtumat

Retkiä ja tapahtumia kouluikäisille järjestetään ympärivuoden ja niistä iloitetaan seurakunnan Kotiviesti-lehdessä sekä sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä Facebookissa, niin saat tiedon helpoiten.

Kaikkiin Leikki- ja kouluikäisten sekä nuorten ilmoittautumisiin pääset täältä. Ilmoittautumiset avautuvat noin 1 kk ennen retkeä/tapahtumaa.

Retket

Seurakunnan retkillä voit päästä huvipuistoon, kaivokseen, luontoon ja moneen muuhun paikkaan.

Isien ja lasten 10-14 v kanoottiretki 10.9. Honkapirtti - Hankenkaula. Ilmoittautuminen ajalla 17.8. -4.9. Lisätietoja lähempänä ajankohtaa. (Peruttu)

Tapahtumat

Äitien ja tyttärien 9-14 v ilta 8.9. Puurtilan seurakuntakodilla. Mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittautuminen ajalla 17.8.-4.9. Lisätietoja Tuijalta.

Nuorisotyönohjaaja, tytöt ja pojat 7-14-v. (poissa)