Kanootteja järvellä.
Kiinnostaisiko kanoottiretki?

Kouluikäisten retket ja tapahtumat

Retkiä ja tapahtumia kouluikäisille järjestetään ympärivuoden ja niistä iloitetaan seurakunnan Kotiviesti-lehdessä sekä sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä Facebookissa, niin saat tiedon helpoiten.

Kaikkiin Leikki- ja kouluikäisten sekä nuorten ilmoittautumisiin pääset täältä. Ilmoittautumiset avautuvat noin 1 kk ennen retkeä/tapahtumaa.

Seurakunnan retkillä ja tapahtumissa voit päästä huvipuistoon, kaivokseen, luontoon ja moneen muuhun paikkaan.

Jääkiekkoa katsomaan! Kalpa- Kärpät ottelu!

Isien ja lasten retki Kuopioon lauantaina 25.2.2023, klo 15.30 –n. 20.30. Hinta aikuiset 35 e, 1.lapsi 20 e 2.lapsi 15 e. Matkaan voit lähteä iskän, isoisän tai muun perheen aikuisen kanssa. Hinta sisältää bussimatkan, otteluliput, retkivakuutuksen ja eväät. Ilmoittautuminen avoinna 27.1. -13.2.  kotisivujen kautta. Kutsukirje ilmoittautuneille sähköpostila. Lisätietoja Urpolta.

Kummikeilaus

Perjantaina 24.3. klo 18. Tule mukaan hohtokeilaamaan kummisi/ kummilapsesi (9-14v tytöt ja pojat) kanssa Varkauden keilahalliin. Mukavaa yhdessäoloa hyvän harrastuksen parissa. Pientä tarjoilua luvassa. Hinta 7 e aikuinen (kummi) ja 3 e lapsi. Ilmoittautuminen avoinna 13.2. -16.3. kotisivujen kautta. Kutsukirje ilmoittautuneille sähköpostilla. Lisätietoja Urpolta.