Kanootteja järvellä.
Kiinnostaisiko kanoottiretki?

Kouluikäisten retket ja tapahtumat

Retkiä ja tapahtumia kouluikäisille järjestetään ympärivuoden ja niistä iloitetaan seurakunnan Kotiviesti-lehdessä sekä sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä Facebookissa, niin saat tiedon helpoiten.

Retket

Seurakunnan retkillä voit päästä huvipuistoon, kaivokseen, luontoon ja moneen muuhun paikkaan.

Heippa täyskymppi!! Olemme lähettäneet kaikille Varkauden seurakunnan jäsenille kutsun 10 retkelle.

Vuosi 2022 on sinun juhlavuotesi. Täytät 10 vuotta. Paljon Onnea!!! Haluamme juhlistaa TÄYSKYMPPI vuottasi.
Tervetuloa mukaan viettämään mukava päivä ja kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä kaivosaluelle. 10 retki tänä vuonna 10 v täyttäville la 21.5. Outokumpuun. Retken hinta 25 e sis. vakuutukesn, ruokailun, matkan, löytöretken Vuorenhaltijan luo ja toiminnan sisällä sekä ulkona. Lisätietoja Urpolta. Ilmoittautumaan pääset tästä - avoinna 4.-12.5. Mukaan mahtuu 47 retkeläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.