Tule mukaan toimintaan!

Jos etsit mielekästä tekemistä, sinusta on mukava tutustua uusiin ihmisiin ja tahdot osallistua seurakunnan toimintaan tekemällä jotakin konkreettista, seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa on paikka Sinulle.

Tule rohkeasti mukaan!

Klikkaa sydäntä ja katso Varkauden avoimet vapaaehtoistehtävät.

Yhteyttä sinuun otetaan myös kun laitat viestiä ylhäällä vasemmalla olevan ilmoittaudu vapaaehtoiseksi"  alasivun kautta.

Mitä vapaaehtoistoiminta on?

Vapaaehtoisena voit osallistua yksittäisiin tehtäviin tai tulla mukaan pitemmäksi aikaa. Voit itse määritellä antamasi ajan.

Vapaaehtoistoiminnasta ei makseta palkkiota. Palkkio osallistumisesta on ihmisten kohtaaminen ja auttaminen sekä tekemisen ilo.

Vapaaehtoistoiminta perustuu luottamukseen ja vaitiolovelvollisuuteen.

Olet tervetullut mukaan omin tiedoin ja taidoin. Saat perehdytyksen tehtävääsi. Vapaaehtoisilla on vuosittain myös tapaamisia, joissa kehitetään toimintaa ja virkistytään yhdessä.

Katso opas "Minustako Ystävä? Opas vapaaehtoistoimintaan lähimmäispalvelussa." Oppaassa on Teijan ja Hiljan tarina.

Muuta osaamista?

Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat esittää ajatuksia vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Yhteyshenkilö on diakoniatyöntekijä Pia Hosio, p. 040 572 7810.