Lähimmäispalvelu ja ulkoiluystävät

Etsitkö lähimmäistä itsellesi tai läheisellesi?

Jos olet yksinäinen ja kaipaat säännöllistä juttuseuraa tai ulkoiluystävää, ota rohkeasti yhteyttä Pia Hosioon tai Ellen Vänttiin (yhteystiedot alla), niin voimme yhdessä keskustella tilanteestasi.

Seurakunnan lähimmäispalvelutoiminta on luottamuksellista ja maksutonta.

Minustako vapaaehtoinen lähimmäispalveluun?

Diakoniatyö pitää yllä lähimmäispalvelutoimintaa. Lähimmäispalvelussa on jatkuva tarve uusille lähimmäisille, pääasiassa juttu- ja ulkoilukaveriksi ikäihmisille.

Lähimmäispalveluun pääset tulemalla diakoniatyöntekijä Pia Hosion juttusille, joka perehdyttää sinut toimintaan.

Voit ottaa yhteyttä suoraan Piaan (yhteystiedot alla) tai voit ilmoittaa halukkuudestasi vapaaehtoiseksi täyttämällä yhteystietosi "ilmoittaudu vapaaehtoiseksi" sivulla, jonka jälkeen sinuun otetaan yhteyttä. ILMOITTAUTUMISLOMAKE VÄLIAIKAISESTI POIS KÄYTÖSTÄ!

Varkauden seurakunnan ja kaupungin alueella tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä voit selata myös vapaaehtoistyo.fi-sivustolla, johon on linkki alempana.

Saattohoitovapaaehtoistoiminta

Varkauden seurakunnan diakoniatyö koordinoi saattohoitovapaaehtoistoimintaa Varkauden alueella.

Jos haluat lisätietoja toiminnasta ja ilmoittautua vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä johtavaan diakoniaviranhaltijaan
Riitta Sulkkoon p. 040 541 1399.

Jos kaipaat omaisesi rinnalle saattohoitovapaaehtoista, ota yhteyttä toimistosihteeri Reijo Leppäseen p. 040 701 6630.

Nuori ulkoiluttamassa vanhusta

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19