Yhteisvastuun logo.

Yhteisvastuukeräys

#ENITENYLLÄTTIKÖYHYYS
#YHTEISVASTUU2021

Lue Yhteivastuusta helpolla suomenkielellä.

Yhteisvastuukampanja alkaa 7.2.2021, mutta ikäihmisten hyväksi tehtävään työhön voit lahjoittaa vuoden loppuun saakka.
Yhteisvastuu on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys ja lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Keräykseen osallistuvat kaikki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat. Keräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti.

Keräystulot jaetaan seuraavasti:

Varkauden seurakunnan osuus käytetään kaikkein vähävaraisimpien varkautelaisvanhusten auttamiseen.

Lue lisää diakoniemme tekemästä työstä ja keräyskohteista alun perin Kotiviestissä (28.1.2021) julkaistun jutun pidemmästä versiosta:
Vanhuusköyhyys ei ole tavatonta

Ilmoittaudu lipaskerääjäksi

Tänä vuonna lipaskeräykset järjestetään kauppojen ovilla perjantaina 19.2. ja 26.3.
Voit ilmoittautua kerääjäksi vaikkapa yhdeksi (1) tai kahdeksi (2) tunniksi kerraallaan.
Ilmoittaudu diakoniatoimistoon p. 040 701 6630.

Nainen lahjoittaa yhteisvastuukerääjien lippaaseen.

Keräyslupa RA/2020/639 /  Kirkkopalvelut.

Yhteisvastuu yhteyshenkilö

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus

Hädässä olevat vanhukset Suomessa ja maailmalla tarvitsevat apuasi.
Kuvaa näpäyttämällä saat tietää, miten apu menee perille.