Kaksi yhteisvastuu kerääjää.

Yhteisvastuukeräys

#ENITENYLLÄTTIKÖYHYYS
#YHTEISVASTUU2021

Lue Yhteivastuusta helpolla suomenkielellä.

Yhteisvastuukampanja alkaa 7.2.2021, mutta ikäihmisten hyväksi tehtävään työhön voit lahjoittaa vuoden loppuun saakka.
Yhteisvastuu on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys ja lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Keräykseen osallistuvat kaikki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat. Keräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti.

Keräystulot jaetaan seuraavasti:

Varkauden seurakunnan osuus käytetään kaikkein vähävaraisimpien varkautelaisvanhusten auttamiseen.

Lue lisää diakoniemme tekemästä työstä ja keräyskohteista alun perin Kotiviestissä (28.1.2021) julkaistun jutun pidemmästä versiosta:
Vanhuusköyhyys ei ole tavatonta

Nainen lahjoittaa yhteisvastuukerääjien lippaaseen.

Keräyslupa RA/2020/639 /  Kirkkopalvelut.

Yhteisvastuu yhteyshenkilö

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus

Hädässä olevat vanhukset Suomessa ja maailmalla tarvitsevat apuasi.
Kuvaa näpäyttämällä saat tietää, miten apu menee perille.