Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Vapaaehtoistehtäviä tarjolla

26.2.2018 12.30

Sivu_12_YLÄPALKKI.jpg

Varkautelaisilta varkautelaisille

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä? Vapaaehtoistyo.fi on koko maan kattava sivusto, joka on juuri nyt avattu seurakunnassamme ja koko kaupungissa. Paikallinen sivustomme löytyy osoitteesta vapaaehtoistyo.fi/varkaus. Sivustolle lisätään erityyppisiä vapaaehtoistehtäviä säännöllisin väliajoin.

Tehtävää ja tehtäviä riittää laidasta laitaan.

Voit tehdä vainajalle viimeisen palveluksen arkunkantajana, somistaa seurakunnan kirpputoria Kissakoskenkadulla, ulkoilla yhdessä iäkkäiden kanssa ympäri kaupunkia, toivottaa tervetulleeksi jumalanpalvelukseen tai vaikka kerätä Yhteisvastuu –lipaskeräyksessä lahjoitusvaroja lähelle ja kauas. Löydät varmasti monenlaisia vapaaehtoistehtäviä juuri sinulle!

Tule mukaan tekemään hyvää varkautelaisilta varkautelaisille!

Mitä vapaaehtoistoiminta on?

Vapaaehtoisena voit osallistua yksittäisiin tehtäviin tai tulla mukaan pitemmäksi aikaa. Voit itse määritellä antamasi ajan.

Vapaaehtoistoiminnasta ei makseta palkkiota. Palkkio osallistumisesta on ihmisten kohtaaminen ja auttaminen sekä tekemisen ilo.