Seurakuntalehti Kotiviesti

Kotiviesti on toiminut yhteistyössä Warkauden Lehden kanssa vuoden 2017 alusta lukien. Kotiviesti-lehti iilmestyy kuusi kertaa vuodessa, Warkauden Lehden syleilyssä, keskelle nidottuna.

Näköislehti

Lue uusin nro 4 /2023 Kotiviesti PDF-versiona (Linkki avautuu uuteen ikkunaan, ei saavutettava).

Voit lukea näköislehden Warkauden Lehden sivuilta.

Joitain näköislehtiä on luettavissa myös Issuu.com -julkaisujärjestelmässä. (Versio ei tue Lue ääneen -toimintoa. Linkki avautuu uudelle välilehdelle.)

Hae omasi

Uusia Kotiviesti-lehtiä toimitetaan haettavaksi Varkauden kirjaston aulaan (Osmajoentie 1) ja kaikkiin seurakunnan toimipisteisiin sekä Kangaslammin asiointipisteelle (Kangaslammintie 5).

Äänilehti

Pohjois-Savon Näkövammaiset ry tuottaa äänilehtinä Pohjois-Savon alueella ilmestyviä paikallislehtiä sekä omaa tiedotuslehteä Valokiilaa.  Myös Kotiviesti on tilattavissa äänilehtenä. Lukijoina toimivat paikalliset äänet. Äänilehdet julkaistaan internetissä Daisy Online -palvelussa sekä postitse toimitettavana CD-levynä. Äänilehdet ovat kuunneltavissa Daisy-soittimilla, älylaitteilla ja tietokoneella.

Kotiviestin äänilehden tilaukset:
Pohjois-Savon Näkövammaiset ry 
puh. 0440 613 161.

 

Tilaaminen

Kotiviesti jaetaan Varkauden alueelle pois lukien Kurolan, Akonlahden, Harjurannan, Kangaslammin ja Viljolahden alueet. Jos et saa Kotiviestiä, voit noutaa sen seurakunnan toimipaikoista tai pyytää lehden postitusta maksutta Veikko Hiireltä puhelimitse tai tällä lomakkeella.

Kotiviestin voi myös tilata Varkauden ulkopuolelle hintaan 19 euroa/vuosi. Tilaa Kotiviesti Veikko Hiireltä!

Ilmoitusmyynti ja juttuvinkit

Kotiviesti ilmestyy Warkauden Lehden välissä. Maksullisista ilmoituksista voit kysyä Savon Median myyntineuvottelijalta
p. 040 745 0402.

Mikäli haluat esittää toiveen esimerkiksi raamattupiiristänne, luottamushenkilöstä tai vaikkapa seurakunnasssa aktiivisesti toimivasta henkilöstä kertovasta jutusta, olethan yhteydessä suoraan Veikko Hiireen:
veikko.j.hiiri@evl.fi tai puhelimitse p. 040 512 6207.

Aikataulu vuodelle 2023

Aineisto Ilmestyminen
   
to 14.9. la 30.9.
to 16.11. la 25.11.
   

 

Kotiviesti-lehtiä.
Kahvikuppi.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus