Seurakuntalehti Kotiviesti

Uusin Kotiviesti 5 / 2021 ilmestyi 26.8.

Kotiviesti on toiminut yhteistyössä Warkauden Lehden kanssa vuoden 2017 alusta lukien. Kotiviesti-lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa, Warkauden Lehden syleilyssä, keskelle nidottuna.

Näköislehti

Lue uusin Kotiviesti pdf-versiona (Linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Voit lukea näköislehden Warkauden Lehden sivuilta.

Näköislehti luettavissa myös Issuu.com -julkaisujärjestelmässä. (Versio ei tue Lue ääneen -toimintoa. Linkki avautuu uudelle välilehdelle.)

Hae omasi

Uusia Kotiviesti-lehtiä toimitetaan haettavaksi Varkauden kirjaston aulaan (Osmajoentie 1) sekä kaikkiin seurakunnan toimipisteisiin.

Äänilehti

Pohjois-Savon Näkövammaiset ry tuottaa äänilehtinä Pohjois-Savon alueella ilmestyviä paikallislehtiä sekä omaa tiedotuslehteä Valokiilaa.  Myös Kotiviesti on tilattavissa äänilehtenä. Lukijoina toimivat paikalliset äänet. Äänilehdet julkaistaan internetissä Daisy Online -palvelussa sekä postitse toimitettavana CD-levynä. Äänilehdet ovat kuunneltavissa Daisy-soittimilla, älylaitteilla ja tietokoneella.

Kotiviestin äänilehden tilaukset:
Pohjois-Savon Näkövammaiset ry
puh. 0440 613 161.

Tilaaminen

Kotiviesti jaetaan Varkauden alueella osoitteettomana kaikkiin talouksiin. Jos et saa Kotiviestiä, voit noutaa sen seurakunnan toimipaikoista tai pyytää lehden postitusta osoitteellisena.

Kotiviestin voi myös tilata Varkauden ulkopuolelle hintaan 19 euroa/vuosi. Tilaa Kotiviesti tiedottajalta!

Ilmoitusmyynti ja juttuvinkit

Kotiviesti ilmestyy Warkauden Lehden välissä. Maksullisista ilmoituksista voit kysyä Savon Median myyntineuvottelijalta
p. 040 745 0402.

Mikäli haluat esittää toiveen esimerkiksi raamattupiiristänne, luottamushenkilöstä tai vaikkapa seurakunnasssa aktiivisesti toimivasta henkilöstä kertovasta jutusta, olethan yhteydessä suoraan tiedottajaan:
tiia.klemettila@evl.fi tai puhelimitse p. 040 512 6207.

Aikataulu vuodelle 2021

Aineisto Ilmestyminen
pe 14.1. to 28.1.
pe 11.3. to 25.3.
ma 17.5. to 27.5.
ma 28.6. to 8.7.
ma 16.8. to 26.8.
ma 18.10. to 28.10.
ma 15.11. to 25.11.

Aloita päiväsi tuoreen Kotiviestin kanssa.
Kupponen kuumaa Kotiviestin kera. Mukavia lukuhetkiä!

Seurakuntavirasto, Ahlströminkatu 19
78250 Varkaus