Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Retki Lähetysjuhlille

3.4.2018 12.00

Lähetysjuhlat logo_THUMB.jpg

Juhlien järjestäjinä ovat Suomen Lähetysseura, Kuopion ev.lut. seurakunnat, Siilinjärven seurakunta ja Kuopion hiippakunta. Yhteistyössä on mukana myös Kuopion kaupunki. Lähetysjuhlien ohjelman punainen lanka on juhlien teemaksi valittu slogan: Rakasta minua nyt.

Lähetysjuhlilla on luvassa innostavia ohjelmia kaikenikäisille, lämpöisiä kohtaamispaikkoja, hyvää musiikkia ja kansainvälistä tunnelmaa. Sinne on helppo tulla myös sellaisen, joka ei ole aikaisemmin ollut Lähetysjuhlilla.

Varkauden ev. lut. seurakunta järjestää retken Lähetysjuhlille teemalla ” Rakasta minua nyt” 26.5. hintaan 10 euroa / henkilö, sisältäen matkat. Mukaan mahtuu 40 nopeinta. Nuorille on oma retki.

Lähtö klo 8:30 pääkirkolta, 8:35 matkakeskukselta, 8:45 Varkauden Portilta. Paluukyyti lähtee Varkauteen Kuopio hallilta klo 19:30. Ilmoittautuminen viim. 11.5. mennessä Hennalle p. 040 523 7962 tai henna.luukkonen(a)evl.fi.

Tervetuloa mukaan!