Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Seurakuntavirastolla Reino Aholaisen valokuvanäyttely

12.6.2018 10.08

Reino Aholainen on jo usean vuosikymmenen ajan tutkinut luontoa kameran linssin läpi. Aholaisen luontokuvat ovat kauniita ja hieman salaperäisiä taideteoksia

- Harrastukseni sai alkunsa lomamatkoilla otetuista kuvista, kertoo Aholainen.

Seurakuntavirastolla olevassa näyttelyssä on Varkaudessa, Heinävedellä, Joroisissa ja Lapissa otettuja kuvia. Kaikilla valokuvilla on tietty oikea hetki, jonka valokuvaaja on mielessään päättänyt ottaa. Tervetuloa katsomaan, millaisen hetken Aholainen on kuvissaan taltioinut.

Näyttely on seurakuntavirastolla, osoitteessa Ahlströminkatu 19, kesäkuun 12: nnesta päivästä heinäkuun loppuun saakka.