Pihlajanoksia maljakossa.

Huoltaja, huokaise hetki

Tukea ja apua lapsiperheen arkeen

Lapsiperheiden arki on kiireistä. Huoltaja, huokaise hetki. Me autamme.

Pikkuhelppi

Pikkuhelppi on maksutonta tukea, joka on tarkoitettu kaikille lapsiperheille, jotka toivovat pientä helpotusta arkeen ja kuormittavaan elämäntilanteeseen. Apu voi olla hyvinkin erilaista, riippuen perheen tilanteesta. Se voi olla lastenhoitoa perheen kodissa, seurakuntamme tiloissa tai lasten kanssa ulkoilua. Se voi olla koko perheen kanssa yhdessä puuhailua tai ohjaajan kanssa voi tehdä tutustumiskäyntejä paikkaan, jonne vanhemman ei tulisi yksin lähdettyä lapsen kanssa. Apu voi olla myös yhteistä pohdintaa elämästä ja lastenkasvatuksen haasteista. 

Jos perheen tilanne on vaikea, Pikkuhelppi auttaa ja ohjaa perhettä yhdessä hakemaan apua ja varmistaa ettei perhe jää tilanteeseen yksin. Pikkuhelppiä ei ole ajateltu pysyväluotoiseksi palveluksi perheelle, vaan tilanteen mukaan sama perhe voi saada Pikkuhelpin apua 0-5 kertaa/kausi. Pikkuhelpin ideana on olla ketterä ja joustava seurakunnan tarjoama apu lapsiperheille muiden palveluiden rinnalla.  Pikkuhelppi-työntekijöinä toimivat Sari Maunula ja Piia Sippu. 

Tällä hetkellä Pikkuhelppi-palvelua on mahdollisuus saada sovitusti

keskiviikkoisin klo 17.00 - 19.00 ja
perjantaisin klo 9.00 - 12.00.

Ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla varhaiskasvatuksen ohjaaja Piia Sippuun p. 040 5014950 / piia.sippu(ät)evl.fi. 

Tehdään arjesta juhlaa porukalla!