Puurtilan seurakuntakoti

Murhilahdentie 94 , 78310 Varkaus
p. 040 572 7830 (emäntä)

Puurtilan seurakuntakoti

Palvelemme arjessa ja juhlassa ympäri vuoden

Luonnon keskellä, järven rannalla sijaitseva Puurtilan seurakuntakoti takaa rauhallisen ympäristön viettää kursseja, kokouksia, koulutuksia tai muita tilaisuuksia ilman kaupungin hulinaa ympärillä. Puitteet sopivat erinomaisesti myös virkistys- ja ulkoilupäivien viettoon niin kesällä kuin talvella. Majoitustiloja on 35 henkilölle.

Puurtilan seurakuntakodin valoisissa ja kodikkaissa tiloissa mahdollisuus ruokailla runsaasta noutopöydästä. Seurakuntakodin emännät tekevät mainiot, maukkaat lounaat sekä kahvin kera maistuvaiset leivonnaiset toivomusten mukaan.

Pöydät sijoitellaan siten, että tilaisuuteen voi osallistua turvallisesti. 24.9.2021 alkaen voimme järjestää noin 40 henkilön tilaisuuksia.

Hinnasto:
Seurakuntasali - 100 euroa (ensimmäiseltä neljältä (4) tunnilta, ylimeneviltä alkavilta tunneilta 20 e/tunti).
Majoitus - 20 euroa/hlö/yö/2-4hh. Yli 20 henkilön ryhmille hinta sisältää aamiaisen.
Aamiainen - ma-la 7,50 euroa/hlö, su 9 euroa/hlö.
Liinavaatteet - 10 euroa/hlö.

Puurtilan rantasauna

Rantasauna

Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunassa. Saunan pukuhuonetiloissa on mikro, jääkaappi, takka ja wc. Illanvietto sujuu mukavasti hyvien ystävien seurassa. Tilavat lauteet ottavat syliinsä noin 15 kylpijää kerrallaan.

Takaoven kautta sisään pääsee myös pyörätuolilla.

Hinnasto:
Ranta-sauna - 50 euroa (ensimmäiseltä neljältä (4) tunnilta, ylimeneviltä alkavilta tunneilta 20 e/tunti).

Puurtilan kota

Kodan katolla risti.

Rannan tuntumassa sijaitsevaan grillikotaan mahtuu normaali aikana kerralla isompikin porukka. Siellä voi nauttia järvimaisemasta ja elävän tulen loimusta. Puut tulevat talon puolesta, ja jokainen vastaa omatoimisesti tulen tekemisestä.

Hinnasto:
Kota - 25 euroa (ensimmäiseltä neljältä (4) tunnilta, ylimeneviltä alkavilta tunneilta 10 e/tunti).

Lisätietoja ja varaukset:
Emäntä p. 040 572 7830

Ajo-ohjeet:

Google Mapsin ohje tuo perille osoitteella Murhilahdentie 94.

Kaupungista tultaessa siltatyömaa voi hidastaa saapumista 10/2021 saakka.

Kaupungista tultaessa käännytään Riittulanmäentieltä vasemmalle Murhilahdentielle, joka on hiekkatie. Loivan alamäen
jälkeen käännytään vasemmalle ja ajetaan tien päähän. Parkkipaikat avautuvat oikealla.

Valtatie 23 suunnasta tultaessa käännytään vasemmalle jäävän Puurtilan koulun jälkeen Puurtilantieltä oikealle Murhilahdentielle. Mustassa kyltissä lukee "Seurakuntakoti".

Kahvila
Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi

Miesten saunapiiri

Sanaa saunaa miesten kesken.

Kaiken kansan saunailta

Tule viettämään iltaa muiden kanssa jouluteemalla!

Työikäisten naisten saunailta

Lämpimät löylyt, kaunistavat voiteet, maittava iltapala. Naisten kesken.

Miesten saunapiiri

Sanaa saunaa miesten kesken.