Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin toimielin. Se päättää muun muassa talousarviosta,
toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja tilinpäätöksestä. Kirkkovaltuusto perustaa virat,
tekee rakentamispäätökset ja valitsee jäsenet kirkkoneuvostoon ja johtokuntiin.

Kaudella 2019–2022 Varkauden kirkkovaltuustossa on 27 jäsentä. Jäsenet valitaan
yleisillä vaaleilla joka neljäs vuosi. Kirkkovaltuusto kokoontuu puheenjohtajan kutsusta
noin 4-5 kertaa vuodessa.

Kirkkovaltuuston kokous on julkinen. Kaikki halukkaat ja seurakunnan asioista kiinnostuneet
voivat siis tulla seuraamaan valtuuston kokouksia. Käsiteltävien asioiden esittelijöinä toimivat
kirkkoherra Jarkko Piippo ja vt.hallintojohtaja Tiina Suomalainen. Hallintojohtaja on myös kokouksen sihteeri.

Heikki Alanen

Seurakuntaneuvos, eläkeläinen

Kirkkovaltuuston puheenjohtaja. Läsnäolo- ja puheoikeus kirkkoneuvoston kokouksissa. Henkilöstöjaoston jäsen. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Jorma Aro

Eläkeläinen

Hautainhoitorahaston puheenjohtaja. Kirkkoneuvoston edustaja seurakuntapalvelun johtokunnassa. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Leena Flankkumäki

Erityisluokanopettaja

Kangaslammin kappelineuvoston puheenjohtaja. Keskustan ehdokaslista.

Vesa Hahtala

Eläkeläinen

Seurakuntapalvelun johtokunnan jäsen. Sitoutumattomat seurakuntalaiset -ehdokaslista.

Pia Hedman

Sosionomi (YAMK)

Kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Kirkkoneuvoston jäsen. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Riitta-Leena Heinonen

Eläkeläinen

Varkauden Kokoomuksen valitsijayhdistys -ehdokaslista.

Pirjo Hynninen

Yrittäjä, eläkeläinen

Kirkkoneuvoston jäsen. Henkilöstöjaoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja kasvatustyön johtokunnassa. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Tiina Häkkinen

Lehtori, YTM, TM

Viestintätoimikunnan jäsen. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Anna-Maija Ihalainen

Koulutettu hieroja

Seurakuntapalvelun johtokunnan jäsen. Keskustan ehdokaslista.

Jaakko Ikonen

Lakimies

Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Ahti Immonen

Merkonomi, eläkeläinen

Pauli Jumppainen

Eläkeläinen

Kirkkoneuvoston jäsen. Kasvatustyön johtokunnan puheenjohtaja. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Pauli Ketola

Musiikinopettaja

Seurakuntapalvelun johtokunnan jäsen. Viestintätoimikunnan puheenjohtaja. Varkauden Kokoomuksen valitsijayhdistys -ehdokaslista.

Ismo Kivi

Proviisori

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja. Henkilöstöjaoston jäsen. Sitoutumattomat seurakuntalaiset -ehdokaslista.

Johanna Lamberg

FM, musiikin lehtori

Seurakuntapalvelun johtokunnan puheenjohtaja. Sitoutumattomat seurakuntalaiset -ehdokaslista.

Olavi Martikainen

Agrologi, metsätalouden harjoittaja

Hautainhoitorahaston jäsen. Keskustan ehdokaslista.

Kaisa Mäntymaa

Yksilövalmentaja, nuorisotyönohjaaja

Kirkkoneuvoston jäsen. Kasvatustyön johtokunnan jäsen. Varkauden Kokoomuksen valitsijayhdistys -ehdokaslista.

Pauli Paatsola

FM, tietoturva-asiantuntija

Kirkkoneuvoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja hautainhoitorahaston johtokunnassa. Sitoutumattomat seurakuntalaiset -ehdokaslista.

Sinikka Pulkkinen

palvelukeskuksen joht., eläkeläinen

Kirkkoneuvoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja Kangaslammin kappelineuvostossa. Keskustan ehdokaslista.

Eija Putkonen

Eija Pöllänen

Kirjakauppias

Kirkkoneuvoston jäsen. Hautainhoitorahaston johtokunnan jäsen. Sitoutumattomat seurakuntalaiset -ehdokaslista.

Minna Pöllänen

Lastenohjaaja

Kangaslammin kappelineuvoston jäsen. Kasvatustyön johtokunnan jäsen. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.

Raimo Pöysti

Lähihoitaja

Tullut valituksi vuonna 2018 Sitoutumattomat seurakuntalaiset ry -ehdokaslistalta.

Eila Raatikainen

Keittiömestari

Kasvatustyön johtokunnan jäsen. Sitoutumattomat seurakuntalaiset -ehdokaslista.

Marita Rundelin

Palvelusihteeri

Kirkkoneuvoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja viestintätoimikunnassa. Henkilöstöjaoston jäsen. Varkauden Kokoomuksen valitsijayhdistys -ehdokaslista.

Esa Tuovinen

Insinööri, tekninen johtaja

Varkauden Kokoomuksen valitsijayhdistys -ehdokaslista.

Nina Voutilainen

Koulusihteeri

Hautainhoitorahaston jäsen. Seurakuntapalvelun johtokunnan jäsen. Kirkonväen sosialidemokraatit -ehdokaslista.