Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto johtaa seurakunnan toimintaa, valmistelee asiat kirkkovaltuustolle ja panee päätökset täytäntöön.
Kirkkoneuvosto vastaa seurakunnan yleisestä hallinnosta ja on seurakunnan taloudenhoitaja.
Neuvosto valitsee myös suurimman osan seurakunnan viranhaltijoista.

Kirkkoneuvosto koostuu luottamushenkilöistä, jotka kirkkovaltuusto valitsee kahden vuoden ajaksi.
Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra Jarkko Piippo ja sihteerinä hallintojohtaja Olli Siivola.
Kirkkoneuvoston kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus kirkkovaltuuston puheenjohtajilla
eli Heikki Alasella ja Pia Hedmanilla sekä kappeliseurakunnan kappalaisella Risto Huotarilla.

Kirkkoneuvoston jäsenet 2021–2022

palvelukeskuksen joht., eläkeläinen

Kirkkoneuvoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja Kangaslammin kappelineuvostossa.

Yrittäjä, eläkeläinen

Kirkkoneuvoston jäsen. Henkilöstöjaoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja kasvatustyön johtokunnassa.

Sosionomi (YAMK)

Kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Kirkkoneuvoston jäsen.

Eläkeläinen

Hautainhoitorahaston puheenjohtaja. Kirkkoneuvoston edustaja seurakuntapalvelun johtokunnassa.

Eläkeläinen

Kirkkoneuvoston jäsen. Kasvatustyön johtokunnan puheenjohtaja.

Kirjakauppias

Kirkkoneuvoston jäsen. Hautainhoitorahaston johtokunnan jäsen.

FM, tietoturva-asiantuntija

Kirkkoneuvoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja hautainhoitorahaston johtokunnassa.

Yksilövalmentaja, nuorisotyönohjaaja

Kirkkoneuvoston jäsen. Kasvatustyön johtokunnan jäsen.

Palvelusihteeri

Kirkkoneuvoston jäsen. Kirkkoneuvoston edustaja viestintätoimikunnassa. Henkilöstöjaoston jäsen.

Proviisori

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja. Henkilöstöjaoston jäsen.