Könönpellon seurakuntatalo

Atolantie 1, 78500 Varkaus
p. 040 838 6110 (suntio)

Könönpellon seurakuntatalo

Varkauden itäisiin kaupunginosiin lukeutuvassa Könönpellossa seurakuntaelämä on varsin vilkasta.

Könönpellon seurakuntatalon pääsali tarjoaa hyvät tilat jumalanpalveluksille, joita järjestetään erilaisin teemoin muutaman kerran vuodessa. Perhejuhliin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin Könönpellon seurakuntatalon tilat sopivat 60 henkilölle.

Kirkko- ja seurakuntasalin yhdistämällä tilaan saadaan seurakunnan suurta tilaisuutta varten reilu 100 istumapaikkaa, mutta suuria tilaisuuksia varten seurakunta suosii muita tilojaan.

Seurakuntatalo sijaitsee Könönpellon hautausmaan läheisyydessä ja soveltuu hyvin hautajaisten pitopaikaksi.

Jos sinulla on kysyttävää tiloista tai haluat varata niitä käyttöösi, ole yhteydessä toimistosihteeriin seurakuntavirastolla, p. 040 702 7748.

Lastenhoitohuone

Atolantie 1, 78500 Varkaus

Könönpellon perhekerho

Tervetuloa mukaan äidit, isät, mummit, ukit ja hoitotädit lapsineen.

Atolantie 1, 78500 Varkaus

Könönpellon perhekerho

Tervetuloa mukaan äidit, isät, mummit, ukit ja hoitotädit lapsineen.