Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Retki Kairosmajalle 28.9. – 5.10.2019

22.1.2019 16.19

Sivu_12_Kairosmaja_kuva_THUMB.jpg

Lähde mukavalla porukalla syksyisen metsä-Lapin rauhaan Pyhätunturin kainaloon! Viikon aikana mahdollisuus levätä, ulkoilla eri mittaisilla vaelluksilla tai vaikka istua laavulla nuotion äärellä.  Revontulikappeli tarjoaa mahdollisuuden hiljentyä ja Kairosmajan upeilla ruuilla jaksamme vaeltaa.

Vaellusreitin jokainen voi valita oman kunnon ja jaksamisen mukaan. Ainoa edellytys retkelle lähtijälle on kyky huolehtia itsestään.

Majoittuminen 1-3- hengen huoneissa.

Retken hinta majoituksesta riippuen 465-570 e / 7 vrk (sisältäen liinavaatteet, ruokailut, retkieväät).

Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on 40 henkeä 31.3.2019 mennessä. Yhteinen bussikuljetus Varkaudesta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Heinäveden seurakunta / diakoni Anne-Maria Issakainen, p. 040 508 0803

Varkauden seurakunta / pastori Niina Pehkonen, p. 0400 132 980

Kansan Raamattuseuran tunturikeskus Kairosmaja sijaitsee Suomen eteläisimmän, Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemellä.

Lisätietoja Kairosmajasta löytyy osoitteen www.kansanraamattuseura.fi takaa