Uutisia

Uutislistaukseen

Varkauden seurakunta etsii varhaiskasvatuksen ohjaajaa

VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJA

Varhaiskasvatuksen ohjaaja toimii lasten ja perheiden toimintojen kehittäjänä ja varhaiskasvatuksen pedagogisena asiantuntijana sekä osana 12 hengen kasvatustyön tiimiä. Lastenohjaajia on seurakunnassa 4, joiden työn koordinaattorina ohjaaja toimii. Työ sisältää myös ryhmäohjaamista ja leirityötä. Tehtävässä noudatetaan niin sanottua työajatonta työaikaa, mikä tarkoittaa, että työntekijään ei sovelleta työaikalakia eikä hänen työaikaansa määritellä tunteina ja minuutteina, mutta vapaapäivät ja periaatteet vapaapäivien siirrosta on määritelty. 

Tehtävä täytetään määräaikaisena kahdeksi vuodeksi. Varhaiskasvatuksen ohjaajan viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 139) 2-3 §:n mukainen tutkinto ja opinnot tai 4 §:n mukainen tutkinto ja opinnot. Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot tai koulutukset huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 139 julkaistun päätöksen 7 §:n 4 momentissa sanotaan. Määräaikaisessa tehtävässä myös osittain kelpoisuusehdot täyttävä voidaan huomioida.

Valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Ennen valinnan vahvistamista hakijan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva hyväksyttävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja innovatiivista otetta toimia lasten ja perheiden muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KirVESTES 2022–2024 vaativuusryhmän 502 mukainen (vähintään 2 474,71 e/kk).  

Henkilöstöjaostolle osoitettu hakemus ansioluetteloineen on toimitettava pe 30.9. klo 12 mennessä osoitteella

varkauden.seurakunta@evl.fi 

tai 

Varkauden seurakunta,
Ahlströminkatu 19,
78250 Varkaus

Hakemukseen merkintä ” varhaiskasvatuksen ohjaaja”. 

Haastateltavaksi valituille järjestetään haastattelutilaisuus 19.10.  

Lisätietoja:
Johtava kasvatustyön viranhaltija
Tiina Taavitsainen
puh. 040 5568506
tiina.taavitsainen@evl.fi

9.9.2022 08.00