Uutisia

Uutislistaukseen

Nuorisotyön ohjaajan virka auki

Hei nuorisotyön ammattilainen! Oletko sinä se, jota etsimme?

Varkauden seurakunnassa on nyt haettavana nuorisotyönohjaajan virka!

Nuorisotyönohjaajat toimivat omien vastuualueidensa kehittäjinä ja asiantuntijoina sekä osana 11 hengen kasvatustyön tiimiä. Avoimen viran vastuualueet painottuvat rippikoulutyöhön, nuorisotyöhön sekä nuoriin aikuisiin.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja innovatiivista otetta toimia lasten ja nuorten muuttuvassa toimintaympäristössä.

Virkaan valittavalta vaaditaan kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 137) 2-3 §:n mukainen tutkinto ja opinnot tai 4 §:n mukainen tutkinto ja opinnot. Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot tai koulutukset huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 137 julkaistun päätöksen 7 §:n 4 momentissa sanotaan.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva hyväksyttävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään neljän kuukauden koeajalla 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen ja virka on työajaton hengellisen työn virka.

Seurakunta tarjoaa henkilöstölle hyvän työterveyshuollon sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuja, joista on iloa työnarjessa. Työnantaja on varsin koulutusmyönteinen ja mukava työyhteisö on pelkkää plussaa!

Henkilöstöjaostolle osoitettu hakemus ansioluetteloineen toimitetaan 3.2.2023 klo 12 mennessä osoitteella Varkauden seurakunta, Ahlströminkatu 19, 78250 Varkaus tai varkauden.seurakunta@evl.fi . Hakemukseen merkintä ” nuorisotyönohjaaja”. Haastateltavaksi valituille järjestetään haastattelutilaisuus 15.2.2023.

Lisätietoja antaa johtava kasvatustyön viranhaltija Tiina Taavitsainen 040 5568 506, tiina.taavitsainen@evl.fi

2.1.2023 08.21