Uutisia

Uutislistaukseen

Kirkkoneuvosto kokoontui 7.6.23

Kirkkoneuvosto kokoontui 7.6.2023 neljännen kerran tällä valtuustokaudella 

 

Kangaslammin kappelineuvosto on kokouksessaan 2.5.2023, 27 §, valinnut seurakuntapastori Karoliina Mustosen Varkauden seurakunnan II kappalaisen (Kangaslampi) virkaan. Ao. seurakuntapastorin työ käsittää laaja-alaisen yleisen seurakuntatyön, mukaan lukien rippileirit.
Henkilöstöjaosto/kirkkoneuvosto päättää pyytää Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulilta, että  virka täytetään mahdollisimman pikaisesti.

Henkilöstöjaosto esityksen mukaan kirkkoneuvosto päätti, että suntion tehtävään valitaan Jani Pehkonen Varkaudesta. Hakuaika päättyy 11.5.2023 klo, seurakuntaan tuli kaksi hakemusta. Henkilöstöjaoston esityksestä Kirkkoneuvosto/kirkkovaltuusto muuttaa hallintosihteerin viran taloussihteerin viraksi. Tämä sisältää mm. kirjanpidon ja hallintojohtajan sijaisena toimimisen.

Kirkkoneuvosto päätti. että vuoden 2024 rippikouluryhmät, osallistumismaksut ja perusjaksojen tiivisttysti seuraavati (pytäkirjassa taremmat tiedot):
Seurakunta varautuu seitsemään rippikouluryhmään ja yhteen vararyhmään, jos talvileiri ei toteudu tai päiväkouluun ilmoittautuu erityisen vähän nuoria. Rippileirin kesto on kuusi vuorokautta. Perheiden maksettavaksi jäävä rippileirin hinta on leirin perusmaksu 100 e +lasketteluleirissä kuljetuskustannukset/hlö. Lähialueen kesän rippileireihin (n. 50 km) emme enää lisää kuljetuskustannuksia perheiden maksettavaksi.

Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto päättää, että tilintarkastuspalvelut valtuustokaudella 2023 – 2026 hankitaan edelleen KPMG Oy Ab:ltä sen jättämän tarjouksen mukaisesti. Kirkkoneuvosto myös päätti vuokrata Varislahti-tilan metsästysoikeudet Häikiän-Nikkilänmäen Metsästysseura ry:lle, määräaikaisesti ajalle 1.8.2023 - 31.7.2028 vuosivuokrana 90 € 
 

Kirkkoneuvostossa tehtiin myös muutamia muita päätöksiä. Niistä voit lukea tarkemmin neuvoston pöytäkirjasta.

12.6.2023 11.16