Uutisia

Uutislistaukseen

Seurakunta osallistuu PISARA 2019 valtakunnalliseen valmiusharjoitukseen

Pisara 2019 on Punaisen Ristin valtakunnallinen valmiusharjoitus, joka järjestetään kerran yleiskokouskaudessa. Tällä kertaa 24.–26.10.2019 teemana on vesikriisi.

Valmiusharjoituksen tavoitteena on tiivistää ja vahvistaa yhteistyötä Varkauden alueen viranomaisten ja järjestöjen välillä mahdollisia kriisitilanteita varten. Seurakunnan tavoitteena on kriisitilanteissa olevien ihmisten henkisen hyvinvoinnin varmistaminen ja perustarpeista huolehtiminen. Seurakunta tarjoaa vedenjakeluharjoitukseen tilat Könönpellon seurakuntakeskukselta. 

Varkauden seurakunta on mukana Suomen Punaisen Ristin koordinoimassa valmiusharjoituksessa. Varkaudessa valmiusharjoitukseen osallistuvat Varkauden kaupunki, Keski-Savon Vesi Oy, Keski-Savon ympäristötoimi, Pohjois-Savon pelastuslaitos, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja vapaaehtoisjärjestöt.

Kaupunki toivoo asukkailtaan palautetta häiriötiedottamisesta harjoituksen aikana. Palautetta viestinnän tavoitettavuuteen liittyen voi antaa Varkauden kaupungin kotisivuilla: linkki lyhyeen kyselyyn

 

 

24.10.2019 10.17