Mitä Pyhäkoulu on?

Pyhäkoulu on hyvä tapa vahvistaa lapsen kristillistä kasvatusta ja tutustuttaa häntä seurakunnan toimintaan.

Pyhäkoulussa lauletaan lastenvirsiä ja hengellisiä lauluja ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsille sopivin menetelmin, kuten leikin, näytelmän, laulun, lyhyiden kertomusten tai piirtämisen ja askartelun avulla. Pyhäkoulussa myös rukoillaan yhdessä ja pohditaan elämän tärkeitä asioita.

Pyhäkouluun on tervetullut jokainen 4-12 -vuotias lapsi ja sitä pienemmät lapset oman aikuisen kanssa.

• Haukankujan kerhotila (Haukaunkuja 1 A 1) sunnuntaisin klo 16.00.

Tule pyhäkoulun ohjaajaksi!

Jos olet käynyt rippikoulun, olet evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen ja sinua kiinnostaa pyhäkoulun ohjaaminen, olet etsimämme henkilö.

Pyhäkoulun ohjaajana sinun ei tarvitse selvitä yksin. Kaikille opettajille tilataan Suuri on pieni lehti, jossa on ohjeita pyhäkoulujen suunnitteluun ja ohjaamiseen. Pyhäkouluopettajat kokoontuvat kokouksiin noin kerran kuukaudessa ja lisäksi järjestetään muita koulutuksia ja retkiä.

Lisätietoja antaa vastaava lastenohjaaja Paula Boman, p. 040 501 4950.

.