Lasten alttari.

Pienen kynttilän sytytän, sytytän, sytytän.

Mitä Pyhäkoulu on?

Pyhäkoulu on hyvä tapa vahvistaa lapsen kristillistä kasvatusta ja tutustuttaa häntä seurakunnan toimintaan.

Pyhäkoulu on lastenkokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita, kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, yhdessä ihmettelemällä!

Seurakunnassamme on kaksi pyhäkoulua.

Sunnuntaisin klo 16 Haukankujan kerhopisteellä, jonne kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita. Pienimmät oman aikuisen kanssa.

Kerran kuussa sunnuntaisin klo 10 pääkirkossa messun yhteydessä, jonne 2-9 vuotiaat lapset voivat tulla ilman aikuista. Ehtoolliselle lapset palaavat omien vanhempiensa kanssa kirkkosaliin.

Tule pyhäkoulun ohjaajaksi!

Jos olet käynyt rippikoulun, olet evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen ja sinua kiinnostaa pyhäkoulun ohjaaminen, olet etsimämme henkilö.

Pyhäkoulun ohjaajana sinun ei tarvitse selvitä yksin. Kaikille opettajille tilataan Suuri on pieni lehti, jossa on ohjeita pyhäkoulujen suunnitteluun ja ohjaamiseen. Pyhäkouluopettajat kokoontuvat kokouksiin noin kerran kuukaudessa ja lisäksi järjestetään muita koulutuksia ja retkiä.

Lisätietoja Sonjalta p. 040 501 4950.