Arkipyhis

Arkipyhis on toimintaa erityisesti lapsille ja varhaisnuorille. Se on myös iloitsemisesta yhteisestä uskosta kolmiyhteiseen Jumalaan.

Löydät lisää tietoja toiminnasta sivun alaosasta. Katso myös video tältä sivulta ja videot sivulta medialähetys!

Medialähetys Varkauden seurakunnassa

Varkauden seurakunnan medialähetys ja sen lastentoiminta Arkipyhis vievät eteenpäin hyvää sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta nykyaikaisten medioiden keinoin omassa maassamme ja ulkomailla. Haluamme olla myös tukemassa ihmisiä uskossa ja elämässä. Samalla kokoonnumme yhteen erilaisina ryhminä kuvaamaan ja kohtaamaan ja iloitsemaan yhteisestä uskostamme Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen.

Toimimme sekä aikuisten että lasten parissa.  *Lapsille ja varhaisnuorille on omat nettisivut www.arkipyhis.net  *Sieltä pääsee myös arkipyhiksen youtube-kanavalle https://www.youtube.com/user/Arkipyhis/videos  *Raamis-sivuilla www.raamis.net pääsee osallistumaan kilpailuun ja ehkä voittamaan palkintoja!

YouTube-video

Arkipyhksen toiminnassa tapahtuu mm. seuraavaa: elokuvaleirit, tv-ohjelmien, elokuvien ja erilaisten videoiden kuvaaminen. Valokuvaus, nettiradio-ohjelmat, äänenkäsittely, retket, kokoontumiset. Voit myös ehdottaa ja tuoda mukaan omia ideoitasi.