Medialähetys Varkauden seurakunnassa

Varkauden seurakunnan medialähetys ja sen lastentoiminta Arkipyhis vievät eteenpäin hyvää sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta nykyaikaisten medioiden keinoin omassa maassamme ja ulkomailla. Haluamme olla myös tukemassa ihmisiä uskossa ja elämässä. Samalla kokoonnumme yhteen erilaisina ryhminä kuvaamaan ja kohtaamaan ja iloitsemaan yhteisestä uskostamme Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen.

Toimimme sekä aikuisten että lasten parissa.  *Lapsille ja varhaisnuorille on omat nettisivut www.arkipyhis.net  *Sieltä pääsee myös arkipyhiksen youtube-kanavalle https://www.youtube.com/user/Arkipyhis/videos  *Raamis-sivuilla www.raamis.net pääsee osallistumaan kilpailuun ja ehkä voittamaan palkintoja!

Jumalan armo ja rakkaus kuuluu kaikille

Kirkolle keskeistä on sanoma kaikki rajat ylittävästä Jumalan armosta ja rakkaudesta.  Kirkko on olemassa todistaakseen tästä. Siksi se kutsuu ihmisiä Jumalan yhteyteen sekä rohkaisee välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta. Seurakunta on tässä keskeinen toimija omalla alueellaan. Kirkon järjestöjen avulla seurakunnat pyrkivät tekemään tästä totta kaikilla mantereilla.

Suomen evankelis-luterilainen kirkko toimii lähetystyön, kehitysyhteistyön ja katastrofiavun kautta yli 60 maassa, kuudessa maanosassa.

Seurakuntapastori, medialähetys