Kesätyöntekijä - haku päällä!
Varkauden seurakunnan rippikoulutyö hakee 18 v täyttäneitä nuorisotyönavustajan ja/tai yövalvojan tehtäviin. Kokemus seurakuntatyöstä katsotaan eduksi. Työsuhde on 2-4 viikon mittainen sisältäen yhden tai useampia eri leirijaksoa. Työsuhde ajoittuu kesä-heinäkuulle.

Nuorisotyönavustaja työskentelee rippileirillä ja kaupunkiriparilla työntekijäntiimin jäsenenä. Tehtäviin kuuluu eri toimintojen ohjaamista yhdessä työntekijöiden kanssa, isosryhmän ohjaamista sekä vapaa-ajanohjelman ja hartauksien valmistelua ja toteutusta.

Yövalvojan tehtäviin kuuluu leirin yövalvonta. Työaika sijoittuu yöhön, eli n klo 22-06 välille.

Tarkemmasta työajasta ja tehtävänkuvasta sovitaan erikseen työsopimusta tehtäessä.

HAKUAIKA TEHTÄVIIN 13.-24.3.2019. Täytä hakemus tästä.

Hakemusten perusteella kutsutaan haastatteluun. Haastatteluista ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja johtava kasvatustyön viranhaltija Tiina Taavitsainen p. 040 556 8506, tiina.taavitsainen@evl.fi