Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Seurakuntavaalien ehdokkaat Varkaudessa

18.9.2018 12.28

Minun kirkkoni sininen logo.jpg

Seurakunnan asioista päättävät seurakuntalaiset itse. Ylintä päätösvaltaa seurakunnassa käyttää kirkkovaltuusto, jonka jäsenet valitaan joka neljäs vuosi pidettävissä seurakuntavaaleissa. Ehdolle voi asettua jokainen täysi-ikäinen ja konfirmoitu seurakunnan jäsen.

Varkaudessa seurakuntavaaliehdokkaina ovat seuraavat henkilöt:

Keskusta:

Flankkumäki Leena, Ihalainen Anna-Maija, Kolehmainen Pirjo, Kutvonen Niina, Martikainen Olavi, Marttala Anne, Pulkkinen Sinikka, Pursiainen Irja ja Vänttinen Leena.

Sosialidemokraatit:

Alanen Heikki, Aro Jorma, Hedman Pia, Hynninen Pirjo, Häkkinen Tiina, Ikonen Jaakko, Immonen Ahti, Jumppainen Pauli, Leväinen Marketta, Lång Irene, Putkonen Eija, Pöllänen Minna, Rikalainen Anita, Ropponen Esko, Sallinen Pauli, Salonen Jorma, Saraketo Katja, Tonteri Soili, Tuovinen Saija, Voutilainen Nina.

Sitoutumattomat:

Hahtala Vesa, Hyttinen Keijo, Kivelä Markku, Kivi Ismo, Liukko Johanna, Paatsola Pauli, Pöllänen Eija, Pöysti Raimo, Raatikainen Eila ja Siljanen Erkki.

Varkauden Kokoomus:

Ahlfors-Boman Jonna, Heinonen Riitta-Leena, Immonen Seppo, Juvonen Hannu, Ketola Pauli, Mäntymaa Kaisa, Rothström Markko, Rundelin Marita, Tuovinen Esa, Tyrväinen Kari, Varpunen-Aalto Soile.

Perussuomalaiset:

Haapanen Petri, Häkkänen Martti, Pekkarinen Jenni, Pekkarinen Marko, Repo Kimmo ja Rouvinen Esa.

Vasemmisto:

Häyrinen Jukka.

Käytä ääntäsi - sillä on merkitystä.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys 6.-10.11.2018
Vaalipäivä on 18.11.2018