Uutisia

Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu! Näillä sivuilla tiedotetaan uusimmista tuulista, vinkataan kiinnostavimmista tapahtumista ja muistellaan tarvittaessa myös menneitä.

Laajemmin voit lukea kotiseurakuntasi toiminnasta lehdestämme Kotiviestistä ja uutisia päivitetään myös some-tileillemme Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen.

Oman juttuvinkkisi voit kertoa tästä.

Luottamushenkilöt perehtyivät

19.2.2019 16.14

Seurakunnan luottamushenkilöt siunattiin tehtäviinsä Ankkurimessussa. Siunauksen toimittivat pastori Karoli... Seurakuntamme luottamushenkilöt siunattiin tehtäviinsä Ankkurimessussa. Siunauksen toimittivat pastori Karoliina Mustonen, kirkkoherra Jarkko Piippo ja hallintojohtaja Olli Siivola.

Seurakuntatyöhön liittyviä kysymyksiä kokoonnuttiin pohtimaan luottamushenkilöporukalla viime sunnuntaina Kuoppakankaan työkeskukseen. Seurakunnan työntekijät olivat rakentaneet eri alojen esittelypisteitä Työkeskuksen molempiin kerroksiin. Alakerrassa esillä olivat pappien, seurakuntaviraston, kiinteistö- ja hautatoimen sekä musiikkityön esittelypisteet. Tiedotus ja Kotiviesti –lehti olivat esillä liikuntasalissa. Ylläkerran olivat vallanneet kasvatustyön ja diakonian väki yhdessä lähetystyön ja vapaaehtoistyön kanssa.

- On tärkeää, että seurakuntavaaleilla valitut uudet ja jo aiemmilta kausilta tutut luottamushenkilöt saavat hyvän alun luottamustehtävien hoitamiseen. Luottamushenkilöitä oli ennen tapaamista evästetty seurakunnan toimintasuunnitelmalla ja luottamushenkilöiden opaskirjalla. Perehdytyspäivän tarkoitus on täydentää tietoja ajankohtaisilla asioilla ja tutustua toisiimme, kertoo kirkkoherra Jarkko Piippo.

Tilaisuudessa kirjattiin kehittämisideoita muistiin ja niistä keskustellaan tulevissa johtokuntien kokouksissa lisää. Mukana oli kaikista luottamushenkilöistä ja varaluottamushenkilöistä puolet, noin 30 henkilöä. Lisäksi paikalla oli iso osa seurakunnan työntekijöitä.